Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


(Magyar nevén Rock tábor)

Szereplők:

Demi Lovato

Joe Jonas

Nick Jonas

Kevin Jonas

Meaghan Jette Martin

Anna Maria Perez de Taglé

Maria Canals Barrera

Alyson Stoner

Jasmine Richards

Jordan Francis

Roshon Fegan

Aaryn Doyle

 

 

Történet:

Filmünk főhőse, Mitchie Torres egy diáklány, aki él-hal a zenéért. Az iskolában egy tábor megszervezése zajlik, amely a Camp Rock nevet viseli; Mitchie mindenáron szeretne rá jelentkezni, de az anyja először pénzhiány miatt elutasítja, majd végül beleegyezik. Annál is inkább, mivel az anyukája lesz a tábori ellátó csapat feje. A megérkezést követően Mitchie bele is veti magát a tábori életbe: barátokat, társakat próbál maga köré gyűjteni, de nem éppen egy egyszerű módszerrel: hazugságokba adja a fejét, hogy minél inkább elfogadják. Ő azonban érzi, hogy ez sokáig nem maradhat így.

A híres trió, a Connect 3 súlyos gondokkal küzd: a kiadó cégük elégedetlen a csapattal, ezért Shanet, a csapat frontemberét a testvérei (akik egyébként a banda másik két tagja) a Camp Rockba "száműzik". Megérkezését követően a rajongók rögtön üldözni kezdik. Egy ilyen menekülés folyamán hallja meg Mitchiet, amint éppen az étkezde zongoráján gyakorolja egyik saját számát, a This Is Me-t. Shanenek nagyon megtetszik a hang és a zene. A zárópartyn Shanenek egy duettet kell elénekelnie a tábor legjobb énekesével, így megkezdődik a végtelennek tűnő hajsza a duett társ után.

Mitchie, mivel hogy másnak adja ki magát illetve a családját, rossz társaságba keveredik: az úgy nevezett elit-körbe. Később, miután kiderül, hogy a kezdetektől kezdve végig hazudott saját magával és a szüleivel kapcsolatban, az ún. elit-körből kidobják, és Shane is összeveszik vele; Shanenel ekkora már ismerik egymást és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Mitchie egy ártatlan bűntett miatt kizárásra kerül a zárópartyról, ezért elveszni látszik az esély, hogy jól sikerüljön a nyara. Végül mégis megjelenik, ahol énekel és osztatlan sikert arat, és eközben Shane is "visszatér" hozzá. Három hónap múlva a korábbi ellenségekből is barátok lettek, s a csajok már együtt próbálnak, ugyanis híres előadóművészek lettek.

 

Zene amik a Rock tábor alatt hangzottak el:

 1. "Who Will I Be?" - Mitchie (Demi Lovato)
 2. "What It Takes" - Lola (Aaryn Doyle)
 3. "Start the Party" - Mindenki
 4. "Too Cool" A - Tess (Meaghan Jette Martin )
 5. "Gotta Find You" - Shane (Joe Jonas)
 6. "Play My Music" - Connect 3 (Jonas Brothers)
 7. "Hasta La Vista" - Barron, Sander és Ella (Jordan Francis, Roshon Fegan, Anna Maria Perez de Tagle)
 8. "2 Stars" - Tess (Meaghan Jette Martin)
 9. "Here I Am" - Peggy (Jasmine Richards)
 10. "This Is Me" - Mitchie és Shane (Demi Lovato és Joe Jonas)
 11. "We Rock" - Mindenki

 

 

Képek a Rock táborból:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.